Een planologische analyse voor € 90,-

Ruimte in Advies staat bekend om het zoeken in oplossingen, in mogelijkheden. Het komt veelvuldig voor dat burgers en ondernemers graag iets zouden willen (ver-)bouwen, maar niet weten hoe ze dit aan moeten pakken óf denken dat wat ze willen toch niet mogelijk is. Hierbij kunt u denken aan een dakkapel, een carport, tuinhuisje, uitbouw van uw huis, uitbreiding dan wel renovatie van uw bedrijfspand etc. etc. Ruimte in Advies kijkt dan hoe zaken wél te verwezenlijken zijn. En indien het echt niet mogelijk is, dan is “nee” ook een antwoord.

Ruimte in Advies wil u graag een scan c.q. planologische analyse aanbieden. Hiermee kunt u in beeld krijgen of en waar er eventueel nog uitbreidingsmogelijkheden op uw perceel liggen. Dat kan uw huisperceel zijn, maar natuurlijk ook uw bedrijfsperceel. Vaak is er meer mogelijk dan u zelf in de gaten heeft. Steeds meer zaken kunnen vergunningvrij gerealiseerd worden, voor een aantal zaken is alleen een melding bij de gemeente afdoende. En voor de overige zaken dient dan een vergunning te worden aangevraagd.

Voor een bedrag van €90,- bieden wij u de kans om helder in beeld te krijgen waar mogelijkheden liggen.

Al jaren het idee om uit te breiden? Om te verbouwen? Of om compleet iets nieuws te gaan realiseren? Maar ook als u voornemens bent om uw eigendom te verkopen. Door andere ontwikkelmogelijkheden op tafel te leggen, zou een waardetaxatie er zo maar anders uit kunnen zien.
Neem dan contact met ons op.

Mocht u na de scan concluderen dat wat u eigenlijk zou willen niet tot de “standaard” mogelijkheden behoort, dan kunnen we altijd in gesprek gaan. We kijken dan hoe we uw plannen toch kunnen laten slagen. Er is meer mogelijk dan u in eerste instantie zou verwachten.

 

Interesse in een planologische scan?

Meer weten over ons aanbod of direct een planologische scan aanvragen? Onze adviseurs staan u graag bij om te onderzoeken of uw project mogelijk gemaakt kan worden. Neem gerust contact op via of telefonisch via 045-7111599