Begeleiding ruimtelijke plannen

Ruimte in Advies heeft ruime ervaring in het begeleiden van bestemmingsplannen, indienen van vergunningaanvragen en opstellen van ruimtelijke onderbouwingen. Voor het opstellen van bestemmingsplannen, wijzigingsplannen etc zorgen wij voor de tekst en hebben wij een stevig netwerk van bureaus die zorgdragen voor de digitalisering van uw plan. 

Zo staan we particulieren bij in het wijzigen van het bestemmingsplan. Een nieuw opgesteld bestemmingsplan kan het bijvoorbeeld mogelijk maken om een vakantiewoning om te zetten naar een ‘gewone’ woning of een gewone woning naar een Bed & Breakfast. Vaker komt het voor dat wij bedrijven ondersteuning bieden bij het realiseren van hun bedrijfsplan. Bij het nieuw vestigen van uw bedrijf komt vaak veel kijken. Zijn uw plannen conform bestemmingsplan? Als dat niet zo is, welke weg moet u bewandelen om toch uw plan te realiseren? En hoe moet deze procedure dan worden doorlopen? Veel vragen waar veel verschillende disciplines bij aan bod komen. Ruimte in Advies begrijpt maar al te goed dat u niet weet waar u moet beginnen en vreest om bij de gemeente van het kastje naar de muur te worden gestuurd. Wij staan u bij in de procedure en houden deze op koers, zodat u als ondernemer kunt doen waar u goed in bent!

Interesse in onze expertise in het begeleiden van ruimtelijke procedures? De best passende oplossing vinden we samen, wij gaan daarom graag met u het gesprek aan om de geschikte aanpak vast te stellen.